I have built my ads site with Foxweb, a powerful Dbase/Foxpro database internet tool. I have built my ads site with Foxweb, a powerful Dbase/Foxpro database internet tool.

Plannings- en urenregistratie voor uitzendbureaus

Foxware Softwareontwikkeling Berkel en Rodenrijs
Zoeken en oplossen van problemen in alle soorten administraties.

Laatst bijgewerkt op 16 maart 2012


Foxware softwareontwikkeling Foxpro programmeur
Willem van Oosten
Berkel en Rodenrijs
Tel: 06-51652321


Foxrapport, gebruikersvriendelijk pakket voor electronische schoolrapporten op de computer.
Door Foxware ontwikkelde online voertuigvolger met kilometerregistratie via gsm netwerk Foxplan, gebruikersvriendelijk pakket voor personeelsplanning en urenregistratie voor uitzendbureaus.

Mijn compagnon Bram van Eijk en ik zijn systeemanalist / Foxpro programmeurs die gespecialiseerd zijn in het bedenken en maken van gebruikersvriendelijke software.
We zijn specialist in het opsporen van de oorzaken van onduidelijkheden in grote administraties, zelfs administraties met miljoenen mutaties zijn geen probleem, wij kunnen u helpen als
In plaats van het verlies te nemen en de nog openstaande onduidelijke / betwiste rekeningen maar als verlies af te boeken kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wij bezitten de kennis en de gereedschappen om ter plekke snel een op uw administratief probleem toegespitst programma te schrijven om de administratie te analyseren en de oorzaak van de problemen zichtbaar te maken.
Foxpro is het pakket waar Accountview in geschreven is, wij kunnen ook programma's maken die moeiteloos met de in Accountview gevoerde administraties samenwerken.

Als u een vraag heeft vul dan hier onder de van toepassing zijnde velden in en druk op de "Verzend vraag" knop
Uw email adres:
email address:
Uw vraag (of opmerking)
remark
Uw naam:
name:
Uw woonplaats:
location: